.Perfect+skin,+Hydro-komplex+-+Olimp+Labs.


Artikelnummer:
1000018

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 119 kr
 

Perfect skin hydro-complex

Vacker hud

Perfekt hud hydro-complex är en komposition av aktiva näringsämnen av komponenter som bl.a. kollagen, som bidrar till att upprätthålla fräschhet och elasticitet i huden. Andhyaluronic syra, som deltar i att upprätthålla hudens hälsosamma utseende. Detta tillägg innehåller också druvkärnor och grönt te extrakt, som hjälper till att skydda kroppen mot fria radikaler. Dessutom så är produkten berikad med vitaminer och mineraler så som zink och selen, vilka hjälper till att hålla hår och naglar i normalt skick.

 

Vindruvskärnextrakt innehåller proanthocyanidin och ett grönt te extrakt med en mycket hög halt av polyfenoler och katekinerna , dessa är ett effektivt skydd mot fria radikaler som kan bildas i huden.

 

PureWay-C är en mycket stark antioxidant och grundas på bästa absorberbara form av vitamin C med citrus bioflavonoider.

 

Vitamin E skydda celler mot oxidativ stress, det vill säga en överdriven mängd fria radikaler.

 

Albion aminosyrakelater av de viktigaste mineralerna för huden: zink, koppar och mangan, alla av dem som har den högsta absorberbarhet och effektivitet för att minska fria radikaler, liksom i epidermal förnyelse.

 

Selen är ett hjälpmedel för att skydda celler mot oxidativ stress.

 

Rekommenderas speciellt till

Produkten rekommenderas speciellt till kvinnor som bryr sig om sitt utseende, den ger en fukthalt och fasthet i huden och neutralisera de fria radikaler som bildas där.

 

Ingredienser: collagen (hydrolysed gelatin), green tea extract (98% polyphenols, 80% catechins, 55% EGCG), grape seed extract, mineral components (Albion® zinc amino acid chelate, Albion® manganese amino acid chelate, Albion® copper amino acid chelate, Albion® selenium amino acid chelate), vitamins (L-ascorbic acid – vitamin C PureWay-C®, dl-á-tocopherol– vitamin E, D-biotin), sodium hyaluronate, colloidal silica, beta-carotene, lycopene, L-cystine, citrus bioflavonoids, microcrystalline cellulose – filling substance, magnesium stearate – anti-caking agent, capsule (gelatin – sheath component, colour: E171, E104, E110).

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start