.Alergomin,+30+Kapslar+-+Olimp+Labs.


Artikelnummer:
1000029

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 109 kr
 

Allergomin

Allergi drabbar så mycket som 1 av 5 svenskar 

 

Alergomin är ett innovativ kosttillskott med speciellt utvecklade komponenter. Denna moderna produkt innehåller högt absorberbara kalcium och zink i form utav allergitestad aminosyrakelater av Albion och den är berikad med vitamin C och quercetin. Bra sätt att rengöra sin näsa är med en nässköljare

 

40 000 olika allergener har hitills hittats som orsakar allergiska reaktioner


Mängden allergener, dvs. miljön och ämnen som orsakar en rad allergiska reaktioner som ett resultat av kontakt med den mänskliga kroppen. Den är enorm, mer än 40 000 sådana föreningar har hittills identifierats. Allergi är ett stort växande problem och antalet barn med allergi ökar stadigt.

 

Alergomin 


Det är en bra sammansättning som ger ett naturligt stöd vid tillstånd vid fyllda allergener som utlöses och försvagar kroppen. Alergomin är en naturlig produkt för dig.
 

 Kalcium

Kalcium behövs för att bibehålla normala tänder, kalcium har en roll i celldelningsprocessen och cellspecialiseringsprocessen. kalcium bidrar till normal neurotransmission . . .. 

Undersökningar har visat att ett lågt intag av kalcium ger en låg benmassa och ökad frakturrisk.

 

 Vitamin C

Bidrar till immunsystemets normala funktion och normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

 

 Quercetin

Quercetin är en flavonoid som förekommer som ett naturligt gult färgämne i grönsaker och frukt. är en stark antioxidant.

 

Allergomin är speciellt avsedda för


Kosttillskott allergomin är avsedd för personer som är känsliga för speciella miljö allergener som orsakar allergi och försvagar organismen.

 

Ingredienser: Calcium bisglycinate, L-threoascorbic acid, quercetin, zinc bisglycinate, micro cristallic cellulose – bulking agent, magnesium stearate – anticaking agent, capsule (gelatine – capsule’s ingredient, pigment: E171).

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start