Väggdekor - Inredningsdetaljen som kommer Förändra ditt hem

 

Väggdekor är ett modernt och läckert modeinredningstips. Det ger dig en möjlighet att få ett mer personligt intryck i ditt hem och det finns alltid en väggdekor som passar just din vägg i ditt hem. Väggdekorer kan sättas upp på allt från målade väggar, soptunnor, brevlådor, glas, inbjudningskort till möbler. Det är bara fantasin som sätter stopp för var du kan sätta upp väggdekoren. Vanligtvis så lämnar en väggdekor inga märken efter sig, vilket gör att man kan ta ner dem utan att väggarna förstörs eller skadas.
 

Sätt liv i ditt rum med väggdekor


Väggdekor är ett utmärkt sätt att sätta nytt liv i ett rum och att skapa nya personligare väggar. För att sätta upp en väggdekor så behöver du inte använda något lim, så du slipper en massa kladd. Det är otroligt enkelt och lätt att sätta upp en väggdekor och det är dessutom ett väldigt billigt alternativ att få det mer personligt.


Fördelarna med väggdekorer
 

Billigt och enkelt

Snabbt sätt att förnya ett rum

Lätt att montera upp dem.

Lätt att ta bort dem efteråt.

 

 

KLICKA HÄR för dom stiligaste och proffsigaste väggdekorerna


Inred ditt hem med väggdekor


Inredning är något som ständigt är i ropet och de flesta av oss gillar att göra våra hem lite finare, trevligare och mysigare ibland. Vi vill skapa vårt hem till en plats som speglar den som bor där. Ibland har vi inte råd att köpa nya möbler eller tapeter för att få vårt hem förnyat, då är en väggdekor ett perfekt alternativ. Förnya ditt hem med att sätta upp en väggdekor, ett otroligt billigt och lätt sätt. Det tar inte stor plats men förändrar ett rum totalt.
 
 

Många olika varianter i Färg & Storlek


Det finns en hel del olika vaggdekorer att välja mellan ute på marknaden, både i färgbutiker och på nätet. Det finns både färdigtryckta och de man själv kan skräddarsy efter sin egen smak. Och det finns även väggdekorer speciellt anpassade för barn, så varför inte göra ditt barns rum lite mer personligt och låta barnet själv bestämma vad de vill ha på väggen. Eftersom de är lätta att plocka bort så behöver du inte oroa dig över att det ska bli fula fläckar och att du ska behöva måla om rummet när du plockat bort dem.
 
 

Få en roligare vardag med en väggdekor


Badrum och kök är  ofta inredda med kakel och många gånger lite tråkiga, då kan man lätt och smidigt förvandla detta med väggdekor. Att t.ex. använda ett favoritrecept i vinyl och sätta fast på kaklet, då har man alltid receptet nära till hands. Du slipper på så sätt leta efter receptet i kokboken eller googla på nätet för att hitta receptet. Eller sätta upp en rolig påminnelse på toalettlocket om att komma ihåg att fälla ner toalocket efter sig! Eller varför inte sätta upp ett inspirerande väggord som blir det första du ser på morgonen. Eller en påminnelse vid utterdörren om att inte glömma nycklarna. Hemmet bli genast lite mer personligt med väggdekor.
 
 

Låt din fantasi flöda


Väggdekor kan man använda som oändliga inredningsdetaljer, låt din fantasi släppa loss och dekorera ditt hem med väggdekorer. Det finns allt från vackra träd till abstrakta dekorer att dekorera sina väggar med. Förnya ditt kontor, kylskåp, barnrum, sovrum, kök, ja vad som helst kan du förnya med lite väggdekor. Väggdekoren blir ett utmärkt kompensation till tapeter och schabloner. Variationen på väggdekorer finns även för alla åldrar och i all dess färger.
 
 

Personligare utsmyckning


Med väggdekorer kan du få en mera personligare utsmyckning i ditt hem. Inred ditt sovrum med en personligare väggdekor, väggcitat eller väggtext. Väggdekor är ett elegant och inbjudande sätt att inreda sitt hem, skapa en unik och fin inredningsstil med väggdekor. Låt dina väggar och inredningsenheter förmedla budskap, bilder och känslor som ger ett specifikt intryck till hela hemmet genom att använda dig av väggdekor. Med väggdekor kan du enkelt göra ditt hem vackert och personligt!
 

KLICKA HÄR för dom stiligaste och proffsigaste väggdekorerna

 
 
start