3 Enkla steg hur du förbättrar ditt hår med Ricinolja

 

1 - Behandlingar med ricinolja går till så att du masserar in ricinoljan i din hårbotten med fingertopparna, sedan drar du fingrarna genom håret ut till topparna.
2 - När oljan har applicerats i din hårbotten och genom håret, så ska oljan verka mellan 30-45 min. i håret.
3 - När du sedan ska tvätta ur oljan ur håret, ska du använda balsam. Massera in balsamet i håret och låt det verka i 10 min., tvätta sedan ur det som vanligt. Om oljan inte helt försvunnit hur håret, så kan samma metod upprepas 1 gång till.
 

Beroende på hur stort och långt ditt hår är, så kan du behöva använda mellan 2-5 msk ricinolja under ett behandlingstillfälle. För bästa resultat så bör en behandling ske 2-3 ggr/veckan.
 

 

Ricinolja för längre hår


Massor av människor världen över är missnöjda med sitt hår. Detta p.g.a att de tycker att de har fel naturliga färg, att håret är lockigt, strävt, torrt eller saknar glans och lyster. En del tycker även att deras hår är för kort och växer för långsamt. Om du är en av dem som vill ha ett längre och vackrare hår så är ricinolja en produkt du bör testa. Ricinolja förbättrar hårets egenskaper och bidrar till ett snyggare hår genom att det gör att:


  • Håret växer snabbare.
  • Håret blir mer glansigt och en får bättre lyster
  • Hårbotten återfuktas
  • Håret känns mjukare

 

 

 

Hur Ricinoljan fungerar
 

Ricinoljan gör håret längre genom att den stimulera hårsäckarna till en bättre hårväxt och den tillför de näringsämnen som håret behöver för att kunna bli långt, fylligt och glansigt.
Ricinolja är en fet olja som är gjord på törelväxten ricin. Den här växten har sedan länge används i läkemedel och skönhetsprodukter i många delar utav Asien, Afrika och Europa. Redan under 1500-talet f. Kr. så användes ricinoljan för att bota hudsjukdomar i Egypten. Ricinoljan har även används som solskyddsfaktor för att skydda huden emot påfrestande strålningar från solen i delar utav Nordafrika under många år.

Men växten ricin ska ej förväxlas med giftet ricin som kan tas ifrån törtelplantan. I ricinoljan finns inga gifter. Ricinoljan består bara av naturliga ämnen som är helt ofarliga för människan när de används utvärtes på huden eller i håret. Skulle man däremot äta ricinolja så får man dock uppleva en viss laxerande effekt.

 

Resultaten av att använda Ricinolja
 

Ricinolja har hjälpt människor över hela världen att få längre hår. Oljan verkar helt utan några kemikalier eller andra farliga ämnen som riskerar att göra ditt hår tunnare eller torrare. Oljan innehåller bara naturliga ämnen som återfuktar din hårbotten och gör ditt hår längre och fylligare. Med ett friskt hår med en frisk hårbotten så växer håret snabbare än ett hår som inte har fått den näring som den behöver.

Tyvärr så är det så att många människor som p.g.a flitig tvättning, ohälsosam diet eller för mycket värmebehandlingar av håret, har en hårbotten och ett hår som är torrt och tunt. Ricinolja hjälper dig att behandla ett kort och slitet hår genom att skapa en naturligt frisk hårbotten.

 

start