Crearome är ett företag för oss naturliga

 

4 Bra saker med Crearome's produkter

  • Naturliga råvaror
  • Hög kvalite
  • Låga priser
  • Marknadsledande i Sverige på Esteriska oljor

 

Crearome är ett företag som erbjuder helt naturliga produkter av högsta kvalitet. Crearome som även kallar sig för Naturkosmetikkompaniet är i Sverige marknadsledande inom eteriska oljor och tillverkning för egentillverkning av hur och hårvårdsprodukter. De säljer både direkt till konsumenterna och till mindre företag som tillverkar naturkosmetika. De direkt importerar sina råvaror i stora kvantiteter, utan några fördyrande mellanhänder så garanteras hög kvalitet och låga priser.

 

Det bästa med Crearomes produkter
 

De flesta produkter har ekologiska ingredienser
Produkterna är inte testade på djur
Har helt naturliga ingredienser (inget syntetiskt)
Produkterna är miljövänliga
 

Låter kreativiteten och fantasin flöda Crearome inbjuder med sitt stora sortiment både till kreativitet och låter fantasin flöda. För de ger dig möjligheten att ta över kontrollen över vad du använder på just din kropp. Crearome gör det möjligt att själv kunna tillverka dina egna hud- och hårvårdsprodukter hemma i ditt eget kök, med bra råvaror som du själv väljer ut! Du får på så sätt en kontroll över vad du smörjer på din kropp och vad du tvättar din hud och ditt hår med. Crearome har även ett miljömedvetet tänkande och även en medvetenhet om vad som är bra råvaror att utsätta kroppen för. Crearome vill även med sin verksamhet sprida kunskap och uppmuntra till kreativitet vid användning av örter och eteriska oljor vid tillverkning av naturliga hudvårdsprodukter. Detta gör Creamrome genom att sprida ut recept, informationshäften, böcker, utbildningar och telefonsamtal.

 

Certifierad Crearome är certifierad enligt BDIH.
 

Varför du ska köpa eteriska oljor av Crearome...


Eteriska oljor är konstruerade av små doftfickor som tillverkas och försvaras i speciella delar av växter, som t.ex. i löv, frön, rötter, blommor eller i kvistarna hos aromatiska växter. Eterisk olja är fullspäckade med läkande energier och det är det som ger växten dess doft. Användningsområdet för eteriska oljor är enormt och här är några egenskaper som kan tillskriva ämnet:

 

Eteriska oljor är antiseptiska
De är bakteriedödande
Är virusdödande och svampdödande
Är antiinflammatorisk
Kan underlätta för matsmältningen, verka lugnande och stimulerande
Användas med fördel i hudvård

 

Varför använda eteriska oljor i hudvård Eteriska oljor har en hel del olika egenskaper och de olika oljorna fungerar på olika sätt i olika hudvårdsprodukter. T.ex. så kan ett ex. vara att skydda och vitalisera huden, medan en annan eterisk olja kan vara helt och hållet doftmässig. Det är detta som gör de eteriska oljor så spännande, för möjligheterna till användningen är enorm. Ett ex. är att eterisk olja från cypress är väldigt effektivt till att ta bort celluliter, medans sandelträ, palmarosa och lavendel är en alldeles prefekt kombination för att bekämpa akne. Det är egentligen bara din egen kreativitet som sätter gränserna.

 

 

start