.Acai+pulver+90+gram+superfruit.


Artikelnummer:
3000008

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 259 kr
 

Acai Pulver 90g - EU EKOLOGISKT Superfruit

Men Acai pulver kan du göra din egen smoothie berikad med de fantastiska egenskaper som Acai ger. Eller bara strö frukostyoghurten med Superfruits antioxidantrika och 100% naturliga frystorkade Acaí pulver. Det är ett enkelt sätt att göra din morgon lite godare och din dag lite piggare.

 

Acaipulver

  • Frystorkat pulver
  • Rik på näringsämnen
  • Perfekt i morgonjuicen
  • Inga onödiga tillsatser
  • Amazon friendly

Acaipulver - Full med näringsämnen

Superfrukten Acai är rik på näringsämnen och främst då på antioxidanter. Acai bäret växer vilt på palmträd i Amazonas. Och i Brasilien så har man utvecklat en speciellt stor användning av Acaí för traditionellt bruk.
 

Acai - Livets Träd

I Sydamerika så kallas Acaiträdet för "livets träd". Acaí har upp till 6 ggr så mycket antioxidanter som blåbär.


Inga onödiga tillsatser i Acaipulver

Superfruits pulver består till 100% av frystorkat Acaí och det använder inga tillsatser. En extremt koncentrerad källa till antioxidanter med andra ord. Pulvret är certifierat enligt EU:s regelverk förordning 834/2007.


ORAC: Superfruits Açaí-pulver har ett uppmätt antioxidationsvärde enligt internationell standard, ORAC, på 700-1500µmolTE/g.* Frukten Açaí har i sin naturliga form ORAC-värdet 184µmolTE/g vilket skall jämföras med vilda blåbärs ORAC-värde på 61µmolTE/g.** ORAC betyder Oxygen Radical Absorbance Capacity och är en internationell metod för att mäta frukters antioxidativa förmåga. *Analys av Hort Research på NZ, **Analys av Brunswick Laboratories i USA.

Amazon Friendly: Superfruits Acai pulver stödjer Amazon Friendly, som är en organisation för hållbar utveckling i Amazonas.

Rekommenderat intag: 1 Skopa (ca. 3 g) dagligen. Acaí pulvret tillsätts med fördel i vatten eller annan dryck, yoghurt eller smoothies. Det rekommenderade dagliga intaget bör ej överskridas.

Ingredienser: Ekologiskt frystorkat Açaí pulver.

Ursprungsland: Brasilien.

Innehåll: 90 g (Motsvarar 630g Açaí fruktpuré)

Certifiering: Enligt EU:s regelverk förordning 834/2007

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. En öppnad förpackning skall förvaras i kylskåp och förbrukas inom 30 dagar och tillslutas väl.

Varsamhet: Produkten skall inte tas av personer som vet av att de är överkänsliga mot Acaí. Ett kosttillskott ersätter inte en varierad kost.


Näringsdeklaration: Per 3g

Kcal 5
Kolhydrater 1g
varav socker 1g
Protein 0,1g
Fett 0,1g
Vitamin C 3,6mg (4,5%*)
Antocyaner 102mg
ORAC >1400 µmoTE

* % av Rekommenderat dagligt intag.

 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start