.Stress+Kontroll.


Artikelnummer:
1000011

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 84 kr
 

Stress-kontroll
 

65% av befolkningen lider av stress varje dag 

Stress-kontroll är ett kosttillskott som består utav 6 adaptogener som innehåller 5 standardiserade vegetabiliska extrakt och L-Theanin som är en naturlig aminosyra ifrån grönt te. Kosttillskottet innehåller dessutom magnesium och vitamin B6 och B5.


Stress kontroll

 • Stress kontroll innehåller magnesium
 • Stress kontroll innehåller naturliga aminosyror från Grönt te


Vilka är effekterna som stress har på kroppen?

Nästan 65 % utav den vuxna befolkningen upplever någon form utav stress varje dag och tyvärr så ökar detta antalet för varje dag som går. Vi lever i en värld där stress är en del av vår vardag, både hemma och på jobbet. Stress är kroppens naturliga försvarsmekanism som fungerar perfekt i situationer där plötslig hot infinner sig och när en snabb respons på stimuli krävs, men detta kan ha skadliga effekter på kroppen om de varar för länge.
 

Om du under lång tid befinner dig under stress och aldrig får möjlighet att återhämta dig kommer stress som till en början har känts positiv att leda till skador. Ett säkert tecken på att du är på väg mot detta är att du har sömnproblem, säger docent Carl Åborg vid Karolinska Institutet
 


Stress kontroll är ett komplex av utvalda adaptogener

Stress-control är ett komplex av speciellt utvalda adaptogener i form utav standardiserade vegetabiliska extrakt som är berikad med L-Theanin - adaptogen blandning; dessutom en beredning innehåller magnesium, vitamin B6 och pantotensyra.  

 

 

6 Ämnen som finns i Stress control 
 

 • Golden root
   
 • Astragalus
   
 • Ashwagandha
   
 • Sibirisk ginseng
   
 • Maca root
   
 • L-Theanin
   

Vem kan använda stress-control?

Kosttillskottet stress kontroll kan avändas av alla.

 

Ingredienser:  extract of golden root, extract of Astragalus, extract of ashwagandha, extract of Siberian ginseng, extract of maca root, L-theanine, magnesium oxide, calcium D-pantothenate - pantothenic acid, pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), microcrystalline cellulose - filler, magnesium stearate - anti-caking agent, capsule (gelatin - coating ingredient, colour: E171.

 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Azer Germaniumarmband

  Magnetarmband+silver+Storsaljare
  149 kr
  Från 7 kr/mån
 • Olimp Labs - Lecitin Guld, Ej-GMO, 1200mg, 60 Kapslar

  Lecitin+Gold,+Ej-GMO,+1200mg,+60+Kapslar+-+Olimp+Labs
  99 kr
  Från 5 kr/mån
start