MAGNETARMBAND


Vad du behöver veta om Magnetarmband
 

Magneter och speciellt magnetarmband har blivit väldigt trendigt. På TV kan vi se golfproffs som bär designade magnetarmband som sägs ska öka koncentrationen. Och flera 1000 svenska kvinnor går omkring med en magnet i trosan, för att det sägs vara bra för hälsan. På internet finns ett stort utbud utav magnetiska madrasser, sulor, knä- och armbågsskydd.
 

Magnetterapi är inget nytt
Att försöka stärka sin hälsa med magnetism är inget nytt. Metoden började användas redan under 1700-talet, men intresset dalade under framstegen inom medicinen. Under de senaste åren så har metoden återigen kommit i ropet, men denna gång som en alternativ behandling. Trenden ser ut att hålla i sig och folk fortsätter säga att dom upplever en positiv effekt av att bära dessa magnetarmband dagligen. 

TaraZine bäst i test av Viktexperten.se

Vill du gå ner i vikt på ett lätt och effektivt sätt så kanske Tarazine är något för dig. 

 

Just nu Kampanjpris

 

Här hittar du alla våra Magnetprodukter - Vi har Sveriges Lägsta priser på Magnetprodukter
 

Magneter stimulerar blodcirkulationen

Magneter stimulerar blodflödet i kroppen och medför att syre och näringsämnen snabbare förs ut till bland annat skadad muskulatur och vävnad. Detta ökade blodflödet gör även att slaggprodukter transporteras bort fortare än normalt efter muskelarbete, nu får inte vi enligt svensk lag säga att det här på något sätt skulle kunna lindra några problem för dig men om syre och näringsämnen förs snabbare och bättre ut i kroppen så skulle man kanske kunna tro att det skulle kunna vara positivt för kroppen på något sätt. 

 

OBS!

Magnetprodukter skall inte bäras om du har ett elektriskt implantat som t.ex. pacemaker eller vid graviditet.

 

Vetenskaplig studier - Magnetarmband
En brittisk undersökning vid Peninsula Medical School visar att magnetarmband kan tänkas lindra smärta hos människor med artros. 194 patienter deltog i studien. Det framkom en signifikant större minskning av besvär i gruppen med magnetarmband jämfört med kontrollgruppen.
 

Magnetfält som magnetarmband sänder ut är osynliga
Magnetbehandling är långt ifrån nytt, utan sträcker sig långt långt bakåt i tiden och resultaten har ofta varit motstridiga. När det gäller magnetfält som ett magnetarmband skapar så är det något du varken kan ta på eller se, vilket kanske är en av många förklaringar till varför det inom den traditionella vården inte tas på riktigt allvar. Fast däremot så har man inom djurens värld fått för sig att magneter skall användas flitigt.

Magnetbehandling vanligt hos veterinärer
Magnetfältet ökar molekylernas vibrationstillstånd som medför snabbare kemiska processer och en snabbare transport utav slaggprodukter och snabbare tillförsel utav syre och näring. Magnetetbehandling är väldigt vanligt bland veterinärer och används flitigt på bland annat elit hästar som råkat ut för skador och veterinärer har fortstatt att under åren behandla bland annat hästar förmodligen pga av att dom får positiv respons av det.

Vill du veta mer om magnetarmband så rekommenderar vi dig att googla


Vanliga frågor om Magnetarmband


Hur länge ska jag bära magnetarmbandet?
Magnetarmbandet kan bäras dag som natt.  


Tål magnetarmbanden vatten?
Ja, det gör det. Man kan även använda det i duschen.


När börjar magnetarmbandet ge effekt?
Magnetarmband är inte ett bevisat botmedel i den vetenskapliga världen och kan därför inte garanterat hjälpa dig. Och alla människor är olika individer, men många människor har berättat att de känner en positiv verkan efter 1-2 veckor.


På vilken handled skall jag använda armbandet?
Det spelar ingen roll vilken handled som magnetarmbandet bärs.


Hur länge kan jag använda mitt magnetarmband?
Magnetarmband har inte någon begränsad livslängd, utan de kan bäras så länge som man önskar eller kanske vill byta ut och variera sig.

 

Här hittar du alla våra Magnetprodukter - Vi har Sveriges Lägsta priser på Magnetprodukter

start