.3-pack+Erekton.


Artikelnummer:
1000022-3

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 599 kr
 

EREKTON - För ditt Sexliv 

Erekton är ett kosttillskott som kombinerar aktiva näringsvärden med en positiv effekt på den manliga sexuella aktiviteten.


5 Fördelar med Erekton
 

Kraftfull produkt
 Njut mer av ditt sexliv
 Vidgar blodkärlen och ökar prestationsförmågan
 Inga skadliga ämnen
Prisvärd produkt
 

Uppger att förbättringen är mkt stor med Erekton

Den här produkten är speciellt framtagen för män och innehåller en sammansättning av växtextrakt och Tribulus Terrestris, Maca root (som upprätthåller en naturlig sexuell aktivitet). Detta är en formel med mycket arginin, som är en föregångare till kväveoxid. Sammansättningen har berikats med vitamin B6, som påverkar regleringen utav hormonella aktivitet och med zink som har en positiv effekt att upprätthålla normala nivåer i blodtestosteronmätningar och korrekt fertilitet.

 

Erekton är speciellt framtagen för män som har sitt sexuella liv på botten


Erekton är designad speciellt för män som känner att kvaliteten och intensiteten i deras sexuella liv har blivit förändrat till det negativa.

 

Arginin är en utav de 20 aminosyror som är byggstenar i naturens alla proteiner. När arginin intas via ett kosttillskott så omvandlas det till kväveoxid. Kväveoxid gör att musklerna i kärlväggarna slappnar av, vilket leder till att blodkärlen vidgas. När blodkärlen vidgas, kan dels mer näringsämnen snabbare tillföras till musklerna men även transporten utav slaggprodukter som t.ex. mjölksyra och ammoniak bort från muskeln gynnas. Vilket i teorin ska leder till ökad prestationsförmåga.


KUNDRECENSION

"Jag rekommenderar gärna Erekton till alla som har problem med sin potens, jag har fått tillbaka mitt sexliv och är väldigt tacksam över det. Nu hoppas jag även fler får uppleva samma som jag gjort, tack." Karl-Erik

 • Nöjda kunder
 • Framtagen för män
 • Marknadens lägsta pris
 • Alltid diskreta leveranser 

Köp 3-Pack Erekton: 675:- 599:- 

 

 

Rekommenderade produkter till

Zink - För normala testosteronnivåer i blodet
Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion

 

Ingredienser: TESTODRIVE blend™ including: Tribulus terrestris extract (60% saponins, 20% protodioscin), Trigonella foenum-graecum extract (50% saponins), Lepidium meyeni Walpa (4:1), Avena sativa L. (7% flavones), PUMP EREKT blend™ including: L-arginina (ethyl ester of arginin HCl), Guarana extract (22%) including caffeine, zinc (Albion® amino acid chelate), Vitamin B6, microcrystallic cellulose – filling substance, magnesium stearate – anti-caking substance, capsule (gelatin, colour: E171 and E132). 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Olimp Labs - Chela-Zink, 30 Kapslar

  Chela-Zink,+30+Kapslar+-+OlimpLabs
  49 kr
  Från 3 kr/mån
 • Olimp Labs - Chela-Mag 60 Kapslar

  Chela-Mag,+B6,+Mot+Kramp,+60+Kapslar+-+OlimpLabs
  99 kr
  Från 5 kr/mån
start