.Glid+water+silicone+glidmedel.


Artikelnummer:
4100028

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 36 kr
 

RFSU - Glid Water Silicone 75ml

RFSU Glid Water Silicone är ett glidmedel som ger en lyxig glidkänsla med ett långvarigt glid. RFSU´s Glid Water Silicone innehåller både silikon och vatten, det kan användas tillsammans med kondom och appliceras en önskad mängd där du vill ha öka glidförmågan.

RFSU Glid Water Silicone ger ett långvarigt glid
Detta glidmedel som både är silikonbaserat och vattenbaserat utan smak, lukt eller färgämnen. Det ger en lyxigare känsla då detta till skillnad från de vattenbaserade glidmedlen ger ett längre glid.


Användning av RFSU´s Glid Water Silicone

  • Doseras efter behov och kan användas på hela kroppen.
  • Kan användas vid samlag med eller utan kondom.
  • Vid torra slemhinnor
  • I kombination med sexleksaker.
  • Vid införande av t.ex. tampong eller en termometer.


Innehållsförteckning
Dimethicone, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Sorbitan Monostearate, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Guar, Xanthan, Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.


RFSU´s Glid Water Siliconeär silikonbaserat
Silikonbaserade glidmedel är naturligt för kroppen och skonsamt för underlivet. Silikon är ett ämne som kroppen inte kan bryta ner och det lämnar då kroppen på ett naturligt sätt utan att man behöver oroa sig. Till skillnaden från ett vattenbaserat glidmedel så är det siliconbaserade  mycket drygare, håller glideffekten längre och har en silkigare känsla. Silikonbaserat glidmedel behåller sitt glid genom hela akten, det räcker med ett par droppar för att få bra glid. Därför brukar även dessa glidmedel vara lite dyrare än de vattenbaserade glidmedlen.


Bra att vetaom RFSU´s Glid Water Silicone

  • Denna produkt är inte spermiedödande och kan inte användas som preventivmedel.
  • Skall förvaras i rumstemperatur.
  • Glidmedlet minskar friktionen och risken för nötning av slemhinnorna i underlivet, något som kan orsaka problem med smärta i underlivet. Friktionen vid sex ska aldrig göra ont.


Tvättråd för glidmedel
Fläckar som kommit av glidmedel går att tvätta bort med vanligt tvättmedel. Och speciellt svåra fläckar av silikonglidmedel går att tvätta bort med hjälp utav diskmedel eller vanlig grön såpa.


Varför använda sig av RFSU´s Glid Water Silicone
RFSU´s Glid Water Silicone är något som man kan använda sig av när man har sex med någon, eller när man onanerar, för att det ska glida bättre och bli lite skönare. Det är speciellt viktigt att använda glidmedel om man har analsex, eftersom att man inte blir naturligt fuktig i analen när man blir sexuellt upphetsad.

 


start