.Grande+Kondom+RFSU.


Artikelnummer:
4100003

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 45 kr
 

RFSU - GRANDE kondom

  • Grande kondom är en något längre, bredare och tjockare kondom.
  • Detta är favoriten för den som önskar en rymligare känsla. RFSU Grande kondom är extra rymlig och ändå en säker kondom med en generös form, som ger en bättre passform och känsla.
  • Grande kondom är en ofärgad latexkondom med en slät yta, behållare och glidmedel.
  • Den har en bredd på 55 mm.
  • RFSUs´s Grande kondomer håller högsta kvalitet och kontrolleras och testas enligt RFSU normen som tillhör en av världens strängaste.


Skyddar mot överförbara infektioner
Kondomer är det enda preventivmedlet som skyddar både mot graviditet och sexuellt överförbara infektioner som t.ex. AIDS (HIV), gonorré, herpes, klamydia och candida, när man då använder dem under hela samlaget.


RFSU Grande kondom - extra rymlig
RFSU Grande är en kondom som är något längre, bredare och tjockare upptill. RFSU Grande är delvis anatomisk, extra rymlig och en säker kondom som har en lite generösare form, som då ger en bättre passform och känsla. Grande kondomen är 0,069 mm tjock, vilket är 3 μ tjockare än övriga kondomer ifrån RFSU. RFSU Grande kondom är den nya kondomen som ersätter den tidigare RFSU Okeido.


Grandes hållbarhet
RFSU Grande kondom har 5 års hållbarhet ifrån tillverknings datumet. På varje förpackning står det ett bäst före datum angivet och kondomerna är alltid tillverkade 5 år före detta datum. Grande kondomer ska förvaras torrt, svalt och undvika direkt solljus.


Glidmedel tillsammans med RFSU Grande kondom
När du vill använda extra glidmedel tillsammans med Grande kondom ska det vara vatten- eller silikonbaserat t.ex. RFSU´s Klick. Man ska inte använda oljebaserade glidmedel som t.ex. barnolja eller vaselin.


start