.Nakken+kondom+RFSU.


Artikelnummer:
4100006

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 44 kr
 

RFSU - NÄKKEN Bumpy & Thin 10st

RFSU Näkken bumpy & thin är tunna kondomer med knottror för att få ökad njutning och som gör det skönare för båda parterna.


Kondomen Näkken från RFSU

  • Det är en ofärgad, profilerad latexkondom med  behållare och glidmedel.
  • Den har en bredd på 53 mm.
  • De finns både i 10-pack och 30-pack
  •  

RFSU´s kondomer
Kondomer är det enda preventivmedel som både skyddar emot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar, när man använder kondomen under hela samlaget. Om man vill ha extra glidmedel så ska det vara vatten- eller silikonbaserade glidmedel. Använd aldrig oljebaserade glidmedel som t.ex. barnolja eller vaselin.


Näkkens ursprung
Kondomen kommer ifrån gummiträdet och så även kondomen Näkkebn från RFSU. Kondomtillverkningen börjar på stora gummiplantager i subtropiskt klimat, där växer det höga träd som innehåller latex ett flytande gummi. Dessa träd är höga som palmer och växer i långa rader i den heta solen. Det mesta utav latexgummit på trädet används till bildäck och slangar, men en liten del går till kondomtillverkning av t.ex. RFSU´s Näkken kondom.


Tillverkning av bl.a. Näkken kondomen
Vid latextappningen så gör man ett långt snitt runt stammen och en bit nedanför snittet så hänger man upp en behållare som latexen rinner ner i. Latex är en vit segflytande vätska och när den tappats ur träden så raffineras den och kondenseras till ett 60% koncentrat. Sedan skeppas den till kondomfabriken, där den bl.a. blir till RFSU´s Näkken.


start