.Thin+Kondom+RFSU.


Artikelnummer:
4100007

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 114 kr
 

RFSU - THIN Mega Pack 30st

 

RFSU Thin är en tunn kondom med extra glidmedel för att få en närmare känsla, nästan som utan. RFSU Thin är för de som tycker att en extra tunn kondom är en bättre kondom.

 


RFSU´s Thin

  • Den är Glidmedelsbehandlad.
  • Extra tunn
  • En tunn kondom som är något insvängd, med en behållare.
  • Har en slät yta.
  • De är tillverkade av naturgummi (latex).
  • Den kan användas tillsammans med glidmedel.


Thin ersätter Chosan
RFSU´s Thin är den före detta Chosan med ett nytt namn (sedan 1:a maj 2008) och i en  snyggare förpackning. Det är dock en liten skillnad, Thin är 53 mm bred istället för 52 mm, som Chosan var, som i praktiken innebär en extra omkrets på 2 millimeter.


RFSU´s Thin kan användas tillsammans med glidmedel
Kondomer och då bl.a. RFSU´s thin är det enda preventivmedel som skyddar både mot graviditet och sexuellt överförbara infektioner och man använder kondomen under hela samlaget. Om ett extra glidmedel behövs så ska detta vara vatten- eller silikonbaserat t.ex. RFSU´s Klick. Använd aldrig ett oljebaserat glidmedel som t.ex. barnolja eller vaselin. RFSU´s kondomer bl.a. Thin består av högsta kvalitet och de kontrolleras och testas enligt ISO standard 4074 och RFSU’s egen norm.


Thin är tillsammans med Profil de dominerande kondomerna på marknaden
RFSU Thin är ca 15% tunnare än andra RFSU kondomer. Och RFSU Thin (före detta Chosan) är tillsammans med RFSU Profil de mest dominerande kondomerna på den svenska kondommarknaden och har varit det i årtionden.


start