.True+Feeling+RFSU.


Artikelnummer:
4100004

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 78 kr
 

RFSU - True Feeling 8st

RFSU´s True Feeling är revolutionerande tunna kondomer, nästan som att vara utan. De ger en optimal hudnära naturlig och skön känsla. RFSU True Feeling kondomerna är luktfria och lika säkra som standardkondomerna. De har en rak passform och lätta att rulla på.


RFSU´s True Feeling

  • En kondom med glidmedel
  • De är tunn och luktfria
  • En kondom med hudnära känsla.
  • De är rak och en ofärgad latexkondom med en slät yta och behållare och glidmedel.
  • De kan användas tillsammans med glidmedel.


True Feeling - nästan som att ha sex utan kondom
RFSU True Feeling är doftfri och med en ny teknologi som tar bort gummilukten. De är hälften så tunn som standardkondomer.


RFSU True Feelin - Mer än bara en kondom
En kondom är alltid en kondom och den ska se till att en kvinna inte blir gravid och att man inte får könssjukdomar. Men man vill ju fortfarande att det ska kännas skönt och naturligt! Därför har RFSU nu tagit fram ett alternativ till de vanliga kondomerna och den heter True Feeling. Den skiljer sig ganska mycket tjockleksmässigt och den kan definitivt göra stor skillnad för dig som normalt använder t.ex. Profil eller Thin från RFSU. Precis som andra kondomer ska de förvaras torrt och svalt och undvika direkt solljus.

Tester gjord på RFSU´s True Feeling
Sammanlagt var det 150 män som ingick i testet med den nya rekordtunna kondomen True Feeling. Och det var 6 av 10 som tyckte att den löste många de tidigare problemen som de tidigare upplevt med andra kondomer. 76 % tyckte att sexet med True feeling kändes nästan som att ha sex utan kondom och 82 % instämmer med att kondomens egenskaper gör att man kunde njuta mer av sex.


start