.Hampaprotein.


Artikelnummer:
3000016

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 109 kr
 

Hampaprotein 200g  från Superfruit - Hampa protein

Hampa är en naturlig källa rik på högvärdigt protein, omega fetter och kostfiber. Hampaprotein är ett perfekt substitut för laktosintoleranta som inte kan äta mjölkprotein och whey produkter.
 

Hampans Ursprung

Hampa antas ha sitt ursprung på Himalayas sluttningar och är en 1 årig ört som växer väldigt fort. Den är tålig och robust och vid skörden så kan växtens alla delar brukas till olika ändamål. Fibrerna i stjälken används till papper, rep och tyg. Och hampafrön hör utan tvekan hemma i kategorin Superfoods och hela 80 % utav den totala oljevolymen består utav essentiella fettsyror, vilket få andra frön uppnår. Hampans frön är rik på högvärdigt protein och essentiella aminosyror.

 

Hampa protien

Hampa protein är en väldigt bra proteinkälla som innehåller alla de essentiella proteiner som du behöver för att kunna fortsätta bygga friska muskler. Passar alltså perfekt till träning och dieter. Hampa pulvret passar alla, såväl äldre som yngre, de som är otränade, motionärer, idrottare eller kroppsbyggare.
 


Hampa Protein 200G

Superfruits Hampa protein är det perfekta substitutet för alla laktosallergiker som inte kan äta vanligt whey protein. En portion om 30 g. hampaprotein innehåller 45% protein, 20% kostfiber och mer än 10% omegafetter. Hampaproteinet är perfekt i frukostsmoothien, som mellanmål eller efter träning.


Inga tillsattser

Pulvret är RAW och odlat utan bekämpningsmedel och innehåller inga tillsatser!

Ingredienser: Hampa Protein Pulver

Nettovikt: 500g

Ursprung: Storbritannien

Förvaring: Torrt och svalt, undvik direkt solljus.


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
  • Olimp Labs - ProteiNova, Slim Protein Mix, 6 påsar

    ProteiNova,+Slim+Protein+Mix,+6+påsar+-+Olimp+Labs
    149 kr
    Från 7 kr/mån
start