.pH+Helnyponmjöl.


Artikelnummer:
6000004-1

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek
   st  
Pris: 136 kr
 

pH Helnyponmjöl Nyponpulver pH-Balans

pH helnyponmjöl nyponpulver innehåller bara vilda nypon från en art vid namn Rosa Canina. Nyponmjölet innehåller kärnor, fruktkött och skal som torkats i rumstemperatur för att på så sätt bevara de vitalämnena så gott det går. 
Nyponen till mjölet har vildplockats i Makedonien, Tyskland, Bulgarien och andra ställen i Europa, för att hålla transportsträckorna så korta möjligt, för miljöns skull.

 

Helnyponmjöl (Nyponpulver) är det C-vitaminrika nyponet
 

Nypon är en otroligt rik källa till C-vitamin, det har upp till 60 gånger mer C-vitamin i sig än vad som finns i citrusfrukter. pH helnyponmjöl har ett innehåll från nypon som kommer från den vilda nyponarten Rosa Canina, som har kärnor, fruktkött och skal i sig. Dessa har man man torkat i rumstemperatur för att kunna bevara de vitala ämnena på bästa sätt.


Nyponpulver från pH innehåller massor med C-vitamin

         
Helnyponmjöl innehåller enorma mängder utav C-vitamin, för i bara 1 hg torkade nypon så finns det 1600 mg Kalium, 310 mg Kalcium, 270 mg C-vitamin, 240 mg Magnesium, 7000 mg Karotinoider, 1170 mg retinolekvavilenter och A-vitamin i form av fettlösliga antioxidanter.
 


Använt länge inom folkmedicin

Nyponpulver har man i urminnes tider använt inom folkmedicin. Nyponpulver är även något man vanligtvis ger till hästar som ett naturligt tillskott för att c-vitaminen i det sägs upprättahålla ett normalt immunförsvar.


Helnyponmjöl från pH är inte att förväxla med nyponsoppa


Det är stor skillnad på helnyponpulver och nyponsoppa som man finner ute i handeln. Då det i nyponsoppa är tillsatt en massa tillsatser och onödigt socker, som minskar hälsoeffekten. En annan populär produkt från pH balans är kalkpulver

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start