.pH+Nässelpulver.


Artikelnummer:
6000006-1

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek
   st  
Pris: 229 kr
 

pH Nässelpulver pH-Balans

pH nässlepulver är ett nässelpulver som man plockat rå och vilt från Europa. Nässlorna är av högsta kvalitet och de har en torr nässelsmak. Nässlor är något som man brukar kalla för landbackens motsvarighet till alger, de har ett innehåll på över 70 st. olika vitala ämnen.
 

Nässlor = Nyttiga
 

Nässlor är något som är väldigt nyttiga för kroppen, då de innehåller massor med nyttiga ämnen. pH´s nässelpulver innehåller nässelblad som kommer från Europa, dessa näslor har man torkat skonsamt i rumstemperatur. Detta gör man för att kunna bevara de vitala ämnen på allra bästa sätt. Nässlor är en prakt bland medicinalväxter, en juvel fullspäckad av viktiga näringsämnen.

 

PH's Nässelpulver nyttiga innehåll
 

Nässlor är något som innehåller massor av nyttiga ämnen bl.a. klorofyll, kiselsyra, järn, kalcium, folsyra, aminosyror, magnesium, myrsyra, serotonin, acetylkolin, glykocider, flavonider, mangan, steroider, provitamin A, C-vitamin samt B-vitaminer.
 

Nässelpulver från pH - höga mängder C-vitamin
 

Nässlor innehåller en hel del växtbaserade fytonäringsämnen och dessa ämnen har en alltmer god inverkan på kropps- och sinnesfunktioner. Nässlan är bl.a. rik på C-vitamin och klorofyll.

Klorofyll är ett bra ämne för kroppen. Klorofyll stimulerar även omsättningen av nässlans naturligt rika järninnehåll.


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Spirulina pulver 200 g

  Spirulina
  189 kr
  Från 9 kr/mån
 • pH Helnyponmjöl Nyponpulver pH-Balans

  pH+Helnyponmjöl
  136 kr
  Från 6 kr/mån
start