.Spirulina.


Artikelnummer:
3000012

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 189 kr
 

Spirulina Pulver 200g - EU EKO  EKOLOGISKT

Spirulina en utav naturens mest koncentrerade näringskällor, som är mycket rik på protein, klorofyll och andra viktiga näringsämnen. Superfruits Spirulina är ekologiskt odlad och certifierad, det är ett ypperligt kostillskott för vegetarianer, som är helt utan tillsatser.


 Mer om Spirulina

 • Perfekt för vegetaianer
 • En av naturens mest koncentrerade näringskällor
 • Superalgen
 • Ekologiskt odlad
 • Rik på protein
 •  

Spirulina - Den blågröna algen

Spirulina härstammar från Central-Amerika och Afrika och är en av de första fotosyntetiska organismerna på jorden. Spirulina kallas för en blågrön mikroalg som lever både i sötvatten och i hav. Spirulina är dock ett samlingsnamn för 2 st. arter of cyanobakterier med formen av spiraler: Arthrospira platensis och Arthrospira maxima. Idag så växer och odlas spirulina i stora sötvattensdammar under kontrollerade former.Tillagning av Spirulina

Det rekommenderas att man mixar Spirulina pulver i en smoothies och andra drycker, men det går även att använda i matlagning, t.ex. i soppor.
 


Näringsinnehållet i Spirulina pulver

Spirulina innehåller proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror, icke-essentiella aminosyror, essentiella fettsyror och klorofyll.Spirulina - En bra proteinkälla

Spirulina innehåller 60-70% protein vilket är 6 ggr mer än ägg och 3 ggr mer än biff.  15 ggr mer betakaroten än morötter och 40-60 ggr mer än spenat.
 


Ekologiskt odlad

Superfruits Spirulina är ekologiskt odlad och certifierad enligt EU:s förordning 834/2007.


Rekommenderat intag:1 skopa (ca. 6-8 g.) dagligen i samband med en måltid.


Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Försiktighet: Produkten bör inte tas av personer som vet med sig att de är överkänsliga mot Spirulina. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

En annan populär produkt bland dom som köper Spirulina är MSM pulver


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Spirulina tabletter 200 Stycken

  Spirulina+Tabletter
  189 kr
  Från 9 kr/mån
start