.pH+Balans+Multipulver.


Artikelnummer:
6000005

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 279 kr
 

pH Balans Multipulver 1kg

pH Balans Multipulver är en unik blandning som består av ett näringspulver innehålland: nypon, nässla och blåbär. Blandningens uppdelning består av: helnyponpulver (50%) nässelpulver (30%) & blåbärspulver (20%). pH balans pulver multipulver är unik för att det har torkats i rumstemperatur, detta för att bevara de vitala ämnena på det bästa sättet.


Ingredienser från Europa
 

pH balans Multipulvers olika ingredienser kommer från Europa och blandningen består av en rå vildplockad kvalitet som har en mild syrlig blandsmak av nyponens och blåbärens fruktkött, kärnor och skal och nässlans spröda blad. pH balans multipulver blandningen är en blandning som utgör ett näringsfyllt tillskott.

 

Nypon, nässlor och blåbär - Innehållet i multipulver från pH-balans

 

  • Nypon är en källa som anses vara en av de mest C-vitaminrika källorna som man känner till. Och nypon anses vara extra bra för bl.a. immunförsvaret, huden, pigmenteringen och broskåterbildning vid artros.
  • Nässlan är något som man brukar kalla för landbackens motsvarighet till alger. Nässlor innehåller ungefär 70 st. olika vitala ämnen och de är riklig med klorofyll, aminosyror, järn, vitaminer, steroider, flavonider, folsyra och kalcium och mycket mera.
  • Blåbär är ett bär som är rikt på steroler och starka antioxidanter. Då främst färgämnet antocyanin. Traditionellt sett så har man använt blåbär för olika magåkommor, dålig syn och för att sänka blodsockret.
     

Användningstips på pH Multipulver


Man kan med fördel blanda pH balans multipulver till en drink tillsammans med äppeljuice. Dosera då 2-3 msk i varje drink.

En annan populär produkt från PH är nyponpulver och kalkpulver 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start