.L-argiplex+kvinna.


Artikelnummer:
4100015

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek
   st  
Pris: 148 kr
 

RFSU - L-Argiplex Kvinna

L-Argiplex Kvinna är ett kosttillskott som sägs förbättra energi, funktion och cirkulation. De främsta substanserna som finns i RFSU L-Argiplex kvinna är: L-Arginin, magnesium och E-vitamin. Det innehåller även C-vitamin, vitamin B6, folsyra och vitamin B2, biotin och pantotensyra som bidrar till återfuktning av slemhinnorna.RFSU L-Argiplex Kvinna sägs bidra till

  • Normal hormonaktivitet
  • Normal muskelfunktion
  • Minskad trötthet
  • Normal funktion av slemhinnorna


Snabb effekt av L-Argiplex Kvinna
Många kvinnor säger att de känner av effekten redan efter 12-48 tim. Och för en del så kan det ta några extra dagar, upp till 1 vecka.

Så fungerar L-Argiplex

  • Aminosyran L-Arginin ombildas i kroppen till kväveoxid. Kväveoxid är en viktig substans som behövs för att bibehålla god blodcirkulation som i sin tur kan ge stimulans till svällfunktionen i mannens respektive kvinnans genitala kroppsdelar.
  • Upptäckten utav kväveoxidens viktiga funktioner i kroppen ledde fram till ett Nobelspris i fysiologi eller medicin 1998.
  • Magnesium medverkar till ombildandet av L-Arginin till kväveoxid. Bildat kväveoxid som inte skyddas utav antioxidanter inaktiveras av fria radikaler och därför är det viktig med en väl fungerade kedja utav skyddande antioxidanter.
  • I övrigt så är tillskotten anpassade efter kvinnans respektive mannens olika behov.


Obs!
L-Argiplex skall inte förväxlas med receptbelagda mediciner mot nedsatt sexualfunktion. L-Argiplex kan med fördel användas kontinuerligt, som ett allmänt uppiggande kosttillskott och för antioxidantivt skydd.

RFSU L-Argiplex - en väl balanserad sammansättning
Med substanser som i synergi med varandra ökar bildandet av kväveoxid. Kväveoxid behövs för att bibehålla god blodcirkulation som kan ge stimulans till svällfunktionen i kvinnans genitala kroppsdelar.

Dosering
5 kapslar dagligen och fördela gärna intaget till 2 tillfällen under dagen. Rekommenderad dosering bör ej överskridas och kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Ett förbättrat kärleksliv med L-Argiplex
L-Argiplex är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för energi, bättre cirkulation och funktion i kärlekslivet.L-Argiplex bygger på en väl balanserad sammansättning med substanser som i synergi med varandra ökar bildandet utav kväveoxid. Kväveoxid behövs för att bibehålla god blodcirkulation som kan ge stimulans till svällfunktionen i de genitala kroppsdelarna. De flesta som använder RFSU L-Argiplex upplever bättre energi, funktion, cirkulation och att njutningen förhöjs.
 


start