.L-Argiplex+Man.


Artikelnummer:
4100014

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

storlek
   st  
Pris: 148 kr
 

RFSU - L-Argiplex MAN

L-Argiplex är ett kosttillskott för bättre energi, funktion och cirkulation. De främsta substanserna i kosttillskottet L-Argiplex är L-Arginin, magnesium och E-vitamin. L-Argiplex innehåller även C-vitamin, vitamin B6, folsyra och zink vilket förbrukas i större mängd av män som är sexuellt aktiva.

Bra effekt av L-Argiplex
Många känner utav effekten av L-Argiplex redan efter 12-48 tim. För en del så kan det ta några extra dagar och upp till en vecka.
 

Bättre svällfunktion med L-Argiplex man
Aminosyran L-Arginin ombildas i kroppen och blir till kväveoxid (NO). Kväveoxid är i sig en viktig substans som behövs för att bibehålla en god blodcirkulation, som i sin tur kan ge stimulans till svällfunktionen i mannens genitala kroppsdelar. Upptäckten utav kväveoxidens viktiga funktioner i kroppen ledde fram till Nobelspriset i fysiologi eller medicin 1998.

Magnesium medverkar till ombildandet av L-Arginin till kväveoxid. Bildat kväveoxid som inte skyddas av antioxidanter inaktiveras av fria radikaler och därför är det viktig med en väl fungerade kedja av skyddande antioxidanter.
 

L-Argiplex inte enbart mot nedsatt sexualfunktion
L-Argiplex får inte förväxlas med receptbelagda mediciner som är mot nedsatt sexualfunktion. Men L-Argiplex kan med fördel användas kontinuerligt, som ett allmänt uppiggande kosttillskott och för antioxidantivt skydd.
 

Dosering av L-Argiplex man
Den rekommenderade dosen av L-Argiplex är 5 kapslar/dag och den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Ett kosttillskott som L-Argiplex bör inte ersätta en varierad kost.
 


start