.Ögonmask.


Artikelnummer:
2000038

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 19 kr
 

Ögonmask

Stänger ute ljuset och du får en skön sovstund med denna mjuka och ergonomiska ögonmask. Ögonmasken är perfekt att använda på resor, men även om man bara ska ta sig en liten powernap mitt på dagen hemma på soffan.


Unna dig det bästa i hög kvalité.

  • Vår ljuvligt sköna ögonmask är tillverkad i det skönaste materialet.
  • Den sitter bekvämt runt huvudet och är len och varsam mot din hud.
  • Vakna upp utvilad mitt på dagen, på flyget eller på morgonen.
  • Unna dig en ögonmask när du måste sova även om det är ljust där du befinner dig.


Därför hjälper en ögonmask dig att sova bättre?

Ögonmask är en av de bästa verktyg som man kan använda för att kunna sova bättre och för att få en vilsam avkopplande sömn. En ögonmask är formade för att hålla allt inkommande ljus borta ifrån ögonen, den framkallar alltså ett tillstånd av rent mörker. Man kallar ibland ögonmasker för en sovande mask och är en mask tillverkad i tyg som är avsedd att täcka båda ögonen och de har oftast en elastisk rem som håller masken kvar på huvudet.


Hur fungerar en ögonmask?

När hjärnan känner av rent mörker så orsakardet produktion av melatonin, som är den kemiska sömnen. För att hjälpa till att framkalla detta tillstånd, kan man även använda öronproppar. Då blockerar man bort både ljud och ljus och dina chanser är då stora att du somnar. Människor som behöver sova regelbundet under dagstid, t.ex.sjuksköterskor och skiftarbetare kan ha väldigt stor nytta genom att använda en ögonmask.

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start