.Ögonmask.
Ögonmask Ögonskydd 3D+Ögonmask


Artikelnummer:
2000030

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Färg
   st  
Pris: 89 kr
 

3D Ögonmask


Funktioner för ögonmask 3d
 
 Material: Tillverkat av ultra mjuka tyger
 Färg: Svart
 Kön: Unisex

  3D Ögonmask är perfekt för avkoppling, sova och vid resor.
 

Fördelarna på 3D ögonmask

  • Unikt formad för att tillåta fri ögonrörelser under din REM sömncykel.
  • Uppmuntrar till en vilsam sömn och lämnar dig och dina ögon en känsla av uppfriskande och stressfri.
  • Håller ljus och luft ute.
  • Har ett stretch band för att passa olika huvudstorlekar.


Ögonmask

Stänger ute ljuset och du får en skön sovstund med denna mjuka och ergonomiska ögonmask. Ögonmasken är perfekt att använda på resor, men även om man bara ska ta sig en liten powernap mitt på dagen hemma på soffan.
 

Unna dig det bästa i hög kvalité

Vår ljuvligt sköna ögonmask är tillverkad i det skönaste materialet. Den sitter bekvämt runt huvudet och är len och varsam mot din hud. Vakna upp utvilad mitt på dagen, på flyget eller på morgonen. Unna dig en ögonmask när du måste sova även om det är ljust där du befinner dig. 

 
Varför hjälper en ögonmask dig att sova bättre?

Ögonmask är en av de bästa verktyg som kan användas för att övervinna sömnproblem och få vilsam avkopplande sömn. Många produkter har utvecklats under åren för att hjälpa människor med sömnrelaterade problem och att hjälpa dem att återfå förmågan att falla i sömn. En ögonmask tenderar att vara en av de enklaste och mest effektiva utav dessa lösningar.


Varför ögonmask?

En ögonmask är utformade för att hålla allt inkommande ljus borta från ögonen, så att den framkallar ett tillstånd av ren mörker. En ögonmask kallas ibland för en sovande mask och är en anordning tillverkad i tyg som är avsedd att täcka båda ögonen och de har ofta en elastisk rem som håller masken kvar på huvudet. Placera masken över ögonen för att framkalla ett tillstånd av mörker eller blockera oönskat ljus.


Hur fungerar en ögonmask?

När din hjärna känner ren mörker, orsakar det att produktionen av melatonin, den kemiska sömnen. För att hjälpa framkalla detta tillstånd så kan du även använda öronproppar. När du blockerar både ljud och ljus är dina chanser stora att du somnar. Människor som sover regelbundet under dagen, t.ex. sjuksköterskor och andra skiftarbetare kan ha stor nytta genom att använda dessa.
  


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start