.Acai+Kapsel+Superfruit.


Artikelnummer:
3000003

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 179 kr
 

Acai Kapslar 60 st 500mg EKOLOGISKA

Superfrukten Acai  är mycket rik på näringsämnen och då först och främst antioxidanter. Acaibäret växer vilt på palmträd i Amazonas regnskog i Sydamerika. I Brasilien så har man utvecklat en stor användning av Acai för traditionellt bruk.
 
 
Acai innehåller upp till 6 ggr så mycket antioxidanter som blåbär och 30 ggr mer Antocyaniner än vad rött vin innehåller. Acai kapslarna från superfruit består till 100% av frystorkat Acaipulver. Så det är en extremt koncentrerad källa till antioxidanter. Superfruits Acaikapslar är ett enkelt och smidigt kosttillskott för dig som är ute efter de goda egenskaperna som Acaí ger. Acai kapslar innehåller inga fyllnadsmedel och kapseln är gjord utav vegetabilisk cellulosa och de passar därför även vegetarianer. 
 

4 Fördelar med just Superfruits Acai kapslar

  • Dom är ekologiska
  • Vegetabiliska kapslar
  • Produkten stödjer Amazon Friendly, som är en organisation för hållbar utveckling i Amazonas.
  • Otroligt rika på antioxidanter

 

Rekommenderat intag: 2 kapslar/dag i samband med en måltid. Det rekommenderade intaget bör ej överskridas. Ingredienser: 100 % ekologiskt frystorkat Acaí bärpulver. Helt vegetabiliska kapslar: cellulosa. Deklaration per kapsel: Ekologiskt Acaí Pulver: 500mg Innehåll: 60 kapslar Varsamhet: Produkten skall inte tas av personer som vet av att de är överkänsliga mot Acaí frukten. OBS: Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start