.Acai+Power+Bars.


Artikelnummer:
3000024-1

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 25 kr
 

Açaí - The Power Bar  - Acai Power bars

The Açaí Power Bar är den perfekta energikicken att ta i samband med träning för att få en snabb och effektiv återhämtning. Baren innehåller förutom nödvändiga kolhydrater, proteiner och fetter även superfrukten Acai.  Baren har även fått en liten touch utav apelsinsmak och den är en riktig höjdare.

 

Acai's Power bar

  • Amazon friendly
  • Rik på näringsämnen
  • Perfekt i samband med träning
  • Ge extra energi
  • Rik på protein


Rik på näringsämnen

Superfrukten Acaí uttalar man: ah-sigh-ee och är väldigt rik på näringsämnen och speciellt antioxidanter och nyttiga Omega fetter. Acaibären växer vilt i Amazonas regnskogar. I Brasilien så har man utvecklat användningen av Açaí för traditionellt bruk. Amazon Friendly som denna produkt stödjer är en organisation som stödjer en hållbar utveckling genom att bevara regnskogen och skapa förutsättningar för utbildning och utveckling i regioner där man producerar Acaí.

ORAC: Superfruits Acaí pulver i denna bar har ett uppmätt antioxidationsvärde enligt ORAC på mellan 700-1500µmolTE/g (analys av Hort Research, NZ). Frukten Acaí har i sin naturliga form ORAC-värdet 184 µmolTE/g vilket ska jämföras med vilda blåbärs ORAC-värde på 61 µmolTE/g (analys av Brunswick Laboratories, USA). ORAC betyder Oxygen Radical Absorbance Capacity och är en internationell metod för att mäta frukters antioxidativa förmåga.

Ingredienser: Mjölkprotein, glukossirap, mörk choklad (60%), fruktossirap, raftilos, vassleprotein isolat, rapsolja, riskrisp, Açaí (4% frysttorkad Açaí), apelsinarom.

Förvaring: Skall förvaras mörkt och svalt

Nettovikt: 55 gram/bar

Bars per kartong: 20 st. bars

Näringsvärde: Per 100 gram / Per bar 55 gram


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start