.+Bipollen+EKO.


Artikelnummer:
3000028

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek:
   st  
Pris: 86 kr
 

 

Go For Life - Bipollen EKO 480g eller 150g

Go for life´s Bipollen är ett av naturens mest unika och mest kompletta födoämnen. Bipollen innehåller nästan alla enzymer och koenzymer som vi människor behöver, 22 aminosyror, antioxidanter som bioflavonoider och polyfenoler (27 mineraler och 16 vitaminer).


Blompollen
Bipollen är blompollen som har samlats in utav bina när de landat på blommor för att suga i sig nektar. Pollenkornen blir då till mat till de unga binen.

 

Användning av Bipollen
 

Blanda ner lite av go for life´s bipollen i en t.ex. en smoothie eller annan drink, eller varför inte ha det på gröten eller på filen eller yoghurten tillsammans med müsli eller flingor. ett annat tips är att testa att strö några korn som topping på din glass eller över salladen. Bipollen luktar lite som torkad halm men det har en lätt sötaktig smak.Bipollen blandas med fördel i kalla maträtter.

 


Rekommenderad dos
Den rekommenderade dagliga dosen är upp till 30 mg för en vuxen och 15 mg till barn.

 


Bipollens Hälsoeffekter

 

 • Med sin relativt höga halt av protein så bidrar bipollen till ökad muskelstyrka. De som idrottar och tränar mycket och som strävar efter att öka sin muskelstyrka och energi bör inkludera bipollen i sin dagliga kost. Den bidrar även till tillväxt, vitalitet och förkortar ansträngda musklers återhämtningstid.

 

 • Bland alla hälsofrämjande komponenter som bipollen innehåller, så återfinns antioxidanten betakaroten. Denna antioxidant har förmågan att omvandlas till A-vitamin i kroppen och A-vitamin bidrar till att skydda huden och  kroppens slemhinnor, den är viktig för ögonens funktion och förebygger nattblindhet. A-vitamin har även en stärkande effekt på mjälten, tymus, binjurar och sköldkörteln. Vidare så innehåller bipollen lutein och zeaxantin som är ämnen som finns i ögats s.k. gula fläck.

 

 • I bipollen så finns det även många enzymer och enzymer är bra för matsmältningen och för att maten ska kunna tas upp av kroppen.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Go For Life - Nyponpulver EKO

  Nyponpulver+90g+EKO
  67 kr
  Från 3 kr/mån
 • Go For Life - Tranbärspulver EKO

  Go For Life - Tranbärspulver EKO
  94 kr
  Från 5 kr/mån
start