.Chlorella+Tabletter+.


Artikelnummer:
3000026

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek:
   st  
Pris: 96 kr
 

 

Go For Life - Chlorella Tabletter 580st eller 180st

Chlorella är en encellig, grön mikroalg som växer i sötvatten. Chlorella algen har funnits på vår jord i över 540 miljoner år. Men det var först på 1800-talet som den upptäcktes utav japanerna. Chlorella säljs i handeln ofta i pulverform eller i tablettform.


Näringsinnehållet i Chlorella Tabletterna


Chlorella tabletter är full med viktiga vitaminer och antioxidanter. Bl.a. så finns det C-vitamin, betakaroten, klorofyll, lutein, tiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin, pantotensyra, folsyra, vitamin B12, biotin, kolin, lipoicsyra och inositol. Chlorella innehåller dessutom flera viktiga mineraler som bl.a. fosfor, kalcium, zink, magnesium, järn, protein, dietary fiber, nukleinsyror, omega fettsyror och chlorella tillväxtfaktor (CGF).


Effekterna av Chlorella tabletter

 

  • Chlorella är något som är väldigt välgörande för matsmältningen då den får vänliga bakterier som lactobacillus att mångfaldiga sig 4 ggr. snabbare än vanligtvis.
  • Chlorellans extremt höga klorofyll halt gör att kroppsodörer som dålig andedräkt snabbt kan neutraliseras. Klorofyllet är även något som stimulerar produktionen av röda blodkroppar och hjälper till att transportera runt syre i kroppen och till hjärnan. Vilket bidrar till att den mentala fokuseringen ökar.Högt protein innehåll


Chlorella innehåller även 60 % högvärdigt protein, i form av 18 st. aminosyror. Varav alla 8 essentiella aminosyrorna ingår, vilket gör det till ett komplett protein.

 

 

 

 

 


start