.+Lucuma+90g.


Artikelnummer:
3000034

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek:
   st  
Pris: 64 kr
 

 

Go For Life - Lucuma 90g eller 290g EKO

Lucumaträdet växer i subtropiska områden i Anderna främst i länderna Peru, Chile och Ecuador. De näringsrika gulgröna frukterna har använts sedan länge av ursprungsbefolkningen.Fördelarna med Lucuma

  • Ekologisk och RAW
  • Perfekt alternativ till socker
  • Innehåller antioxidanter och mineraler


 

Innehållet i lucuma från go for life


Lucuma är en näringsrik frukt, med en väldigt sötsmak, så den är prefekt att ersättas istället för socker. 

Lucuma innehåller en hel del nyttiga antioxidanter som t.ex. C-vitamin, vitamin B1 och vitamin B2.

Antioxidanter är något som motverkar skadliga fria radikaler som bryter ner kroppens celler och som i längden bidrar till en rad olika sjukdomar. Och C-vitamin är något som stärker kroppens immunförsvar.

Vitamin B1 är något vi behöverför omsättning av kolhydrater och förbränning av fett och protein, vitamin B2 är t.ex. viktig för energiproduktionen i cellerna.

Vidare så innehåller lucumapulver mineralerna fosfor och kalcium. Och kalcium behövs för att bygga upp kroppens skelett och tänder och det motverkar benskörhet.Användning av lucuma


Smaken på lucuma är lite svår att beskriva, men den kan liknas vid sirap, kola och vanilj. Därför så är lucuma utmärkt att blanda ner i din hemgjorda glass, desserter,  bakverk och hemma gjort godis. Förgyll din powerdryck, morgongröten eller müslin genom att strö på lucuma.

 

 

 

 

 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start