.+Surtornsbär+EKO.


Artikelnummer:
3000042

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek:
   st  
Pris: 43 kr
 

 

Go For Life - Surtornsbär EKO 248g eller 50g

Surtorn är en växtart som tillhör familjen berberisväxter och kallas därför ibland för berberis. Bären som växer på busken är små och klarröda och de har en skarp, syrlig och lite besk karaktär som kan liknas vid lingon eller röda vinbär. Surtornsbär är bär som är väldigt rik på fruktsyror och vitaminer bl.a. C-vitamin.Näringsinnehåll i go for life surtornsbär


De klarröda smala surtornsbären är bär som är rik på vitamin-C och de smakar i rått tillstånd surt detta p.g.a. den rika förekomsten av äppelsyra och andra organiska syror. Förutom att surtornen innehåller C-vitamin så innehåller surtornsbären både järn, magnesium, fibrer och hög koncentration av antioxidanter.

 

Fördelarna med go for life surtornsbär

 • De är Raw och ekologiskt
 • Fri från tillsatser
 • Syrliga i smaken
 • Rik på bl.a. antioxidanten C-vitaminAnvändnings tips


De syrligt surtornsbäret kan man använda på flera olika sätt, både i matlagning men även som ett enkelt och gott tilltugg. Det passar bra att blanda ner i sallad, bulgur, quinoa, men surtornsbär är även ett bra tillbehör att ha i mustiga och kryddiga grytor. Surtornsbär passar även bra att använda i desserter, smoothies och i t.ex. hemgjorda kex. De går även så klart att äta bären helt naturliga som de är, eller ha i dem gröten och müslin som variation till de gamla vanliga russinen.

 

 

 

 

 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Go For Life - Lucuma EKO

  +Lucuma+90g
  64 kr
  Från 3 kr/mån
 • Go For Life - Chlorella Tabletter EKO

  Chlorella+Tabletter+
  96 kr
  Från 5 kr/mån
start