..


Artikelnummer:
3000052

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Storlek:
   st  
Pris: 94 kr
 

 

Go For Life - Tranbärspulver 90g eller 290g EKO

Tranbär har sedan länge använts om man haft urinvägsbesvär. Tranbär gör urinen surare och de hämmar överväxt av E-colibakterier som förorsakar de flesta urinvägsinfektioner.Innehållet i go for life tranbärspulver


Tranbär är ett superbär och det innehåller massor av antioxidanter och då bl.a. en stor mängd antocyanidin. Tranbär innehåller även antioxidanterna C-vitamin och vitaminerna B1 och B2.


C-vitamin bidrar till att behålla immunsystemets normala funktion. C-vitamin minskar trötthet och utmattning och underlättar kroppens upptag av järn.
 

Vitamin B1 är verksam vid omsättning av kolhydrater och förbränning av fett och protein, vitamin B2 är bl.a. viktig för energiproduktionen i cellerna. I tranbär så förekommer det även mineraler som  järn, zink, koppar, magnesium, kalium.Användnings tips


Tranbär har en syrlig och uppfriskande smak, så en bra start på dagen är med ett glas fräsch tranbärsdryck. Rör ner tranbärspulvret i ett glas vatten. Tranbärspulvret passar även utmärkt att blanda ner i din hälsosmoothie. Eller ge din müsli ett extra sting av det fina tranbärspulvret eller låt din morgon gröt blir hälsosammare och fräschare. Pulvret är även gott att strö över filen eller yoghurten.
 

 

 

 

 

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
 • Go For Life - Kakaopulver 90g EKO

  Kakaopulver
  54 kr
  Från 3 kr/mån
 • Go For Life - Kakaobönor EKO

  +Kakaobönor
  49 kr
  Från 3 kr/mån
start