.Arganolja+Kallpressad+EKO+100ml+Crearome.


Artikelnummer:
1200002

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 179 kr
 

 

Arganolja Kallpressad EKO 100ml Crearome

Crearomes Ekologiska kallpressade Arganolja är 100% ren. Det är en hudregenererande, halvfet olja som i sig innehåller naturliga antioxidanter. Den kallpressade Arganoljan och väldigt är rik på E-vitamin, karotin, triterpener och fytosteroler. Kallpressad Arganolja är fantastik att använda som ansiktsolja och hårolja. I Marocko så används kallpressad arganolja som solskyddsmedel och även som hår- och ansiktsolja vid eksem och andra hudutslag. Arganolja är rik på essentiella fettsyror och antioxidanter, främst i form av vitamin E.

    
Fördelarna med Arganolja Kallpressad

  • Gör huden mjuk
  • Är väldigt välgörande runt ögonen
  • Skön olja att smörja in på eksem och hudallergi
  • Bra före och efter solning
  • Ger oslagbar glans till livlöst hår och slitna hårtoppar.Arganolja Kallpressad passar...


Skadad, torr, mogen och känslig hud bl.a. eksemhy.
Torrt, slitet och livlöst hår.
 


Hållbarheten för kallpressad Arganolja


Den kallpressade Arganoljan har en hållbarhet mellan 2-2.5 år och skall förvaras mörkt och svalt.
 


Arganoljans ursprung


Marocko är ursprungslandet för Arganolja Kallpressad EKO Crearome. Arganolja utvinns från det sällsynta arganträdet. Arganträdet växer främst på torra kullar i Marocko. Kallpressad Arganolja anses vara en exklusiv och hälsofrämjande olja som kan användas både som livsmedel eller som hudvård. Arganoljan som kommer från den första pressningen, är kallpressad och utan någon inblandning av lösningsmedel eller kemikalier.

 

Kallpressad Arganolja är fri från

  • Rester från lösningsmedel
  • Rester från pesticider
  • TillsatserHälsofördelar med eko kallpressad arganolja


Arganolja är en halvfet olja som har ett stort innehåll av E-vitamin, karotenoider, triterpener och fytosteroler.  Arganolja som är kallpressad har antiinflammatorisk verkan.Crearomes Arganolja - kallpressad och ekologisk


Crearoms kallpressade arganoljan är en hudregenererande olja som är bra för skadad, mogen och känslig hud. Och utmärkt som vårdande hårolja.En fantastik hårolja


Arganolja som är kallpressad är även fantastisk att använda som hårolja. Den används på hår för att skydda, vårda och stärka upp det. Kallpressad arganolja kan även användas som en hårinpackning eller bara genom att massera hårbotten och dra ut den i längderna, före schamponering. Vid en inpackning ska den verka mellan 15-30 minuter.

 

Rekommenderad produkt till Arganolja
ProOxyl -Succeprodukten för huden


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start