.Avocadoolja+Grön+Kallpressad+100ml+Crearome.


Artikelnummer:
1200007

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 75 kr
 

 

Avocadoolja Grön Kallpressad 100ml Crearome

Grön kallpressad avocadoolja från Crearome är en fet och mild olja, som till färgen är grön ifrån klorofyll och som har alla smakämnena kvar. Den gröna kallpressade avocadooljan är en underbar hudolja, den är helt unik och den ger verkligen en  sammetslen känsla på huden efteråt. Den gröna kallpressade avocadooljan går utmärkt att använda som en ansiktsolja och den är näringsrik på bl.a. lecitin, E-vitamin och växtsteroler.


Fördelarna med Crearoms gröna kallpressade avocadoolja

  • Grön kallpressad avocadoolja skyddar emot väder och vind.
  • Den verkar fuktbevarande.
  • Ger huden en smidighet, näring och fantastisk frisk lyster.
  • Oljan lindrar hudirritationer och solsveda.
  • Den har en naturlig solskyddsfaktor 2-3 i sig.
  • Avpcadooljan gör håret glansigt vackert. Hållbarhet för kallpressad avocadoolja


Den kallpressade avocadooljan från crearome har en hållbarhet på 1,5-2 år.Crearomes Avocadoolja Grön Kallpressad


Grön kallpressad avocadoolja från crearome utvinns ur avocadons fruktkött. Den gröna avocadooljan ger en fet känsla på huden och det tar ungefär 1 tim. för oljan att absorberas in i huden.


Det bästa med grön kallpressad avocadoolja

  • Den är helt fri från tillsattser
  • Avocadoolja tas upp bra av huden, binder fukt och är rik på vitaminer, omättade fettsyror och lecitin.
  • Är trögflytande men tränger igenom på djupet.Avocadooljans ursprung


Avocadooljan har sitt ursprung från norra Sydamerika, men det odlas numera i många andra länder som Florida, Kalifornien, Australien, Israel och Spanien. Avocadooljan kommer så klart ifrån avocadon som växer på avocadoträdet. Avocadoträdet kan bli mellan 3-4 m. högt, men kan i vilt tillstånd bli ända upp till 20 m. Det finns 2 olika sorters avocado, de som har ett mörkt knottrigt skal och de med klart grönt, lite blankt skal. Avocado är något som länge har använts inom skönhetsvård och den har en förmåga att läka och förnya huden.

Kallpressad avocadoolja har alltid en grön och fin färg som fått sin färg från avocadons klorofyll och den har en nötaktig arom. Den görs av avocadons fruktkött och har en mycket tjock konsistens.

 Kallpressad avocadoolja - Perfekt för de med torr och rynkig hud

Avocadoolja är fet och näringsrik, den passar jättebra till undernärd, torr, rynkig, mogen och uttorkad hud. Trots att den är så fet, så absorberas den upp väldigt bra av huden. Den skyddar även lite mot ultravioletta strålar.Förvaring av avocadoolja

Avocadoolja innehåller över 20% mättade fettsyror, vilket gör att den stelnar om man förvarar den i kylskåp. Grön avocadoolja innehåller dessutom en stor mängd oförtvålbara ämnen, 2-11%. Och till dessa ämnen hör bl.a. lecitin, klorofyll, E- och D-vitamin, men mest av allt olika steroler som kan ha en del läkande och lindrande effekter vid olika hudproblem.Kallpressad avocadoolja - vid reumatisk smärta


Tillsammans med eterisk olja så den gröna kallpressade avocadooljan från crearome användas som en hudolja vid reumatisk smärta. För tillsätter man eterisk olja av rosmarin så har man dessutom fått en mycket fin oljeinpackning till håret, som stimulerar hårväxten.

 

Rekommenderad produkt till Avocadolja
ProOxyl -Succeprodukten för huden


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start