.Ayurveda+Presentask.


Artikelnummer:
1200020

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 109 kr
 

Ayurveda Presentask 3x5 ml Crearome

 

Eterisk Vata olja


Eterisk Vata olja innehåller söta och värmande oljor som lugnar själen och känslorna samt ger en ökad rofylldhet. Vata blandningen skingrar och lättar i ett stressat liv som rusar fort fram med alltför få pauser. Den unika sammansättningen utav eteriska oljor, ger kroppen och sinnet möjlighet till harmoni och bildar då en oas för återhämtning och förnyelse.


Innehåller: Apelsin, grapefrukt, stjärnanis, rosenträ, cederträ atlas och lavendel.

 


Eterisk Pitta olja


Eterisk Pitta olja som balanserar Pitta innehåller söta svalkande oljor. De innehåller även små mängder utav lugnande oljor. Denna kombination är för att skapa och hålla dig lugn, men ändå bli fokuserad och pigg. Den har en doft som ger klarhet och närvaro.

 

Innehåller: Citrongräs, pepparmynta, ylang ylang och lime.

 


Eterisk Kapha olja


Eterisk Kapha olja är gjord på varma, kryddiga och uppfriskande örter. Den har en uppiggande effekt på fuktiga, kalla och gråa vårdagar. Innehåller livgivande oljor, med en doft av orientalisk kryddighet som är omsluten av den genomgripande värmen som man ofta förknippar med orienten. Denna doft ger Kapha energi och liv. Den sensuella doften lyfter, friger och ger värmer och sätter fart på blodcirkulationen.

 

Innehåller: Rosmarin, spansk mejram, eukalyptus staigeriana, rosenträ, citrongräs, kanelblad och apelsin.


start