.Druvkärnsolja+Kallpressad+EKO+100ml+Crearome.


Artikelnummer:
1200031

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 119 kr
 

Druvkärnsolja Kallpressad EKO 100ml Crearome

Druvkärnoljan är en grön och smakrik olja som innehåller ett antal flera antioxidanter. Den har en lugnande och lindrande verkan på huden och lämpar sig bra till massage, salvor och olika krämer. Den lämnar huden mjuk och den går lätt in i huden, så att den inte känns så fet och kladdig efteråt. De flesta människor tål druvkärnsolja och den används väldigt ofta i små mängder i hudkrämer för att förhindra hudens åldrande.

 

Innehållet
Druvkärnolja innehåller linolsyra, som är en essentiell omättad fettsyra som väsentligt bidrar till att cellväggarna håller sig friska. Ofta använder man druvkärnolja som en basolja inom aromaterapi. Druvkärnsolja lämnar en skimrande fuktighetsfilm på huden och den stödjer på så sätt regenerationen av skadad och stressad hud.

 

Druvkärnsolja - mild och skön
Druvkärnsolja är en mild och skön olja med en lätt struktur som absorberas bra och passar perfekt till äldre hud. Oljan hjälper till att återuppbygga och förnya din hud. Druvkärnolja är rik på antioxidanter och den skyddar huden emot snö, blåst och kyla. Druvkärnoljan lugnar även och lindrar torr och kliande hud.


start