Artikelnummer:
1210007

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 89 kr
 

Geranium EKOLOGISK Eterisk olja 10 ml

Eterisk geranium olja har en söt och stark arom, med en antydan av citron och gröna toner.


En pelargon
Den eteriska oljan Geranium utvinns ur växten Pelargon.
Geranium är en riktig kvinnoolja då den stimulerar och balanserar hormoner på ett mycket positivt sätt. Geranium har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande och bidrar till frigörandet av negativa minnen.


Egenskaper hos eterisk geranium olja
Geraniumolja är lätt sammandragande, den renar och stramar åt huden, normaliserar utsöndring av hudfett. Den är bra för alla hudtyper, men speciellt för de med acne, torra och vätskande eksem, bristningar, småsår och lindriga svampinfektioner.


Tips!

  • Geranium är en utmärkt olja för de som har finnar och acne eller andra hudinfektioner. Den drar ut bakterier ur hudvävnaderna och stärker lymfcirkulationen. Blanda 3 droppar geraniumolja 3 droppar sandelträ och 3 droppar lavendel i 2 msk basolja. Massera in detta.
  • Geraniumolja kan användas för att lindra mjällproblem. Använd då någon droppe tillsammans med lavendelolja och sandelträolja i ditt balsam eller hårinpackning.
  • Vid humörsvängningar kan du ta 3 droppar geraniumolja, 3 droppar citronolja och 4 droppar apelsinolja i 2 msk basolja. Massera in detta i huden, eller droppa det i din aroma lampa eller i ditt bad.

start