.Johannesolja+EKO+100ml+Crearome.


Artikelnummer:
1200014

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 99 kr
 

 

Johannesolja EKO 100ml Crearome

Crearome´s johannesolja har en närande effekt för kroppens hud och den lämpar sig därför utmärkt att användas som en massageolja. Johannesoljan ett effektivt hjälpmedel mot flera olika sorters hudproblem, t.ex. för torr och flagnade hud. Den har även en fuktighetsgivande effekt på huden och kan användas som badolja.

 


Framställningen av Johannesolja

Johannesolja framställs ifrån färska blommor och knoppar från plantan äkta johannesört, Hypericum perforatum. Men johannesoljan bör inte användas direkt i samband med solning, eftersom att johannesörten kan ha en fotosensibiliserande verkan. Vilket innebär att hudens känslighet för ultraviolett strålning ökar.


Johannesolja - en avslappnande effekt
Johannes olja har en avslappnande och värmande effekt på kroppens muskler. Den är även fin att använda på känslig och solbränd hud. Väldigt uppmjukande vid torr och åldrande hud.


Johannesoljans ursprung
Johannes oljan är framställd i olivolja från Frankrike. Johannesoljan framställs traditionellt genom att växtdelar läggs i olja. De oljelösliga ämnena i växtdelarna så som eterisk olja, vissa färgämnen och vaxer går då ut i oljan. Färska blommor läggs i kallpressad ekologiskt odlad olivolja som sedan får stå och dra i månader.

 

Rekommenderad produkt till Johannesolja
ProOxyl -Succeprodukten för huden

 


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start