Artikelnummer:
1210006

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 39 kr
 

Tall Eterisk olja 10 ml

Har en skarp, frisk och ren arom. En typisk barrdoft som är aktiverande i höga doser, men avslappnande i små. Passar bra vid muskelmassage och även i bastuprodukter.

 

Användning
Eterisk tallolja är stimulerande för blodcirkulationen, den värmer kalla händer och fötter när man är frusen. Den är även smärtstillande och bra vid massage av ömma och stela muskler. Den är stärkande för luftrören och lindrar vid förkylning, hosta och slem i luftvägarna. Tallolja är även stimulerande för immunförsvaret och den är även bra att använda om man behöver rensa tankarna och förbättra koncentrationsförmågan.

 

Tips!

  • Vid en muskelavslappande massage: Blanda 2 droppar tall, 2 droppar ingefära och 4 droppar lavendel i 20 ml basolja.
  • Vitaliserande för psyket: Gör då en massageolja tillsammans med 2 droppar tall, 2 droppar pepparmynta och 6 droppar grapefrukt i 20 ml basolja.
     

Såpa
Tall ingår ju som bekant i såpa och den har en antiseptisk verkan. Den dödar bakterier och virus. Den starka antiseptiska effekten är speciellt verksam på andningen, njurar, urnvägar och lever, vid besvär av urinvägsinfektion, prostatit och blåskatarr. Tall är cirkulationshöjande och smärtstillande.

 


start