.Tefröolja+100ml+EKO+Crearome.


Artikelnummer:
1200030

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 79 kr
 

Tefröolja 100ml EKO Crearome Kallas även Kameliaolja

Tefröolja utvinns ur tebuskens frö och den kan ibland kallas för kameliaolja. Det är en stabil och hållbar olja som dessutom är väldigt god i mat. Tefröoljan skyddar och stärker hår, hud och nagelband.

 

Tefröolja
Tefröoljan har en oljesyra på ca 80 % (det är mer än i olivolja). Oljan går mycket lätt in i huden och huden blir återfuktad och smidig.

 

En långhållbarhet
Den kallpressade och doftneutrala kameliaoljan som har en lång hållbarhet och den slätar ut, vårdar och skyddar huden på ett skonsamt och naturligt sätt. Kameliaolja/tefröolja rekommenderas speciellt till de med torr och känslig hy. Bara redan efter några få användningar så känns den torra, anspända huden mjuk och elastisk igen.

 

Innehållet
Kameliaolja/tefröoljanhar ett högt innehåll av E-vitaminoljesyra (omega 9 enkelomättad fettsyra). Vitamin E är en utmärkt antioxidant och anses viktig både för att skydda celler och  vårt immunsystem och för att kunna ha en frisk hud. Då E-vitamin är en fettlöslig antioxidant fungerar den mycket bra för användning i kosmetika som ska appliceras på huden.


start