.Tistelolja+Kallpressad+EKO+Crearome.


Artikelnummer:
1200029

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 37 kr
 

Tistelolja Kallpressad EKO Crearome

Crearome´s kallpressade tistelolja är skön att använda som massageolja, ansiktsolja och god att ha som en salladsolja. Den är väldigt bra vid fet hud. Gillar man en god nötsmak så är kallpressade tistelolja utmärkt till mat. Men vill du använda den i hudvårdsprodukter och inte vill ha någon lukt så ska du istället välja den som inte är ekologiska, deodoriserade varianten utan doft och smak. Men man kan även blanda den kallpressade tisteloljan tillsammans med eteriska oljor för att få den doft som man vill ha och då minska på tisteloljedoften.

 

Nyttigt innehåll
Tistelolja innehåller en hög halt av omega-6 essentiella fettsyran linolen. Med hjälp av linolen så bildar kroppen GLA och vidare prostaglandiner. Om kroppen inte bildar tillräckligt med prostaglandinger i kroppen så kan vi få torr hud som blir rynkig i förtid.

 

En torrolja
Tistelolja är en torr olja som går snabbtin i huden. Den stimulerar celltillväxt och bildandet av GLA och prostaglandiner. Tistelolja är något som alla människor skulle behövavarje dag, speciellt för att förebygga torr, tunn och rynkig hud med dåligcirkulation.


start