.Vetegroddsolja+Kallpressad+100ml+Crearome.


Artikelnummer:
1200010

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 95 kr
 

 

Vetegroddsolja Kallpressad 100ml Crearome

Crearome´s vetegroddsolja används som en närande, vitaliserande och uppbyggande olja. Den är bra för mogen och skadad hud. Vetegroddsolja är en halvfet och väldigt näringsrik olja. Den har det högsta innehållet av E-vitamin av alla vegetabiliska oljor.

Effekter av vetegroddsolja

  • Stärker hud och hår
  • Effektiv vid läkning av sår och eksem.
  • Bra för immunförsvaret
  • Motverkar torr och livlös päls, mjällbildning, hårfällning, aptitlöshet, klåda och eksem


Vetegroddsolja vid känslig hud
Kallpressad vetegroddsolja är värd att prova i oljeblandningar vid irriterad, känslig hud och vid eksemhud. Är man allergisk mot vetegluten, så ska du vara försiktig med vetegroddsoljan, testa den då utvärtes på din underarm och se om du tål vetegroddsoljan. Men vetegroddsolja innehåller inte gluten, eftersom att gluten är vattenlösligt, men ibland kan några spår räcka för att utlösa reaktion.


Vitaliserande - Vetegroddsolja
Vetegroddsolja är väldigt näringsrik, vitaliserar och bygger upp, den passar därför bra för på mogen och skadad hud. Vetegroddsolja är rik på naturligt E-vitamin och den stärker hår och hud.


Vetegroddsoljans ursprung
Vetegroddsolja framställs ur vetegroddar, som innehåller 6-10% olja. Vetegroddsolja är väldigt E-vitaminrik och 1 tesked vetegroddsolja täcker det dagliga behovet av E-vitamin. Oljan innehåller också lecitin, steroler och karotin liksom en stor mängd fleromättade fettsyror såsom linol- och linolensyra.
 

Rekommenderad produkt till Vetegroddsolja
ProOxyl -Succeprodukten för huden
Zink - Bidrar till normalt hår


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start