.FORSEN.


Artikelnummer:
1000033

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 199 kr
 

Olimp Labs Forsen

Forsen från Olimp labs är ett kosttillskott som innehåller ett komplex av växtextrakt av bl.a. havre och citronmeliss. Detta kosttillskott är till för att minska spänning, ångest (som ofta orsakar problem med sömnen) och förbättra kvaliteten på sömnen. Humle extrakt och saffran är något som ingår i Forsen från Olimp labs och humle har en lugnande effekt på nervsystemet, saffran extrakt hjälper till att uppnå känslomässig balans och få en mer positiv stämning. Kosttillskottet Forsen är även  berikad med L-Theanin, L-tryptofan, magnesium och vitamin B3 och B6, dessa hjälper till att få ett väl fungerande nervsystem och bidrar till att minska trötthet och utmattning i kroppen.

 

När sömnen blir ett problem


Sömnlöshet är betydande och enligt forskning så är sömnproblem ett vanligt världsproblem bland människor. Speciellt att ha periodiska sömnproblem, detta får vi vanligtvis för att vi stressar, har ett hektiskt liv och får personliga problem. Detta kan många gånger bidra till att vi har problem att somna, bibehålla sömnen eller vakna tidigt. Att få sömnproblem kan sedan leda till att man blir nedstämd och får en nedsatt energinivå under dagen. Därför är det viktigt att man alltid får sova en hel natts ostörd sömn, så kroppen får återhämta sig och hämta ny energi.

 

Ingredienser i Forsen

Magnesium bisglycinat (aminosyra kelaterad magnesium Albion ®), L-Theanin, L-tryptofan, vanlig havre extrakt (Avena sativa L.), magnesiumoxid, melissa bladextraktet (Melissa officinalis L.), vanlig humleextrakt (Humulus lupulus L.), gamma-aminosmörsyra, saffran extrakt (Crocus sativus L.), nicotiamide - niacin, pyridoxinhydroklorid - vitamin B6, magnesiumstearat - klumpförebyggande medel, mikrokristallin cellulosa - bulkmedel, kapsel (gelatin, färg: E-171)

 

Må bättre

Kosttillskott som bidrar till att uppnå ett tillstånd av avslappning och lugn i kroppen, vilket förbättrar sömnkvaliteten.


start