.Tandpulver.


Artikelnummer:
6000000

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 79 kr
 

pH Tandpulver 250 gram pH-Balans

pH tandpulver från pH-balans är till för daglig borstning av dina tänder på en helt naturlig sätt rengöring du din mun. Till skillnad från traditionella tandvårdspreparat så innehåller detta pulver inte några fabrikskemiska tillsatser. Vilket betyder att du får ett skonsamt underhåll av dina tänder och din munhåla.


pH-balans pH-tandpulver

  • Helt ofarligt att sväljas
  • Det är helt fri från aluminiumfluorid och natriumfluorid
  • Innehåller inga fabrikskemiska tillsatser som t.ex. gör att det skummar eller ämnen som tar bort den skyddande slemhinnan du har kring tänderna

pH Tandpulver egenskaper


Din munn mår allra bäst om man låter den rengöras med bara naturliga preparat. pH-balans tandpulver bidrar till en naturligare munvård. Detta för det naturliga saltet som produkten tillför kalciumflorid. Tandpulvret innehåller heller inga fabrikskemiska svaveltillsatser som kan göra att det skummar, vilket betyder att pulvret inte kommer att växa i munnen. Det är heller inte tillsatt några ämnen som tar bort den skyddande slemhinna som finns kring dina tänder. Du får således en renare tandborstning.


Användningen av pH tandpulver


pH-balans tandpulver använder du precis som vilken annan tandkräm som helst. Men istälet för att lägga tandkräm på tandborsten så blöter du tandborsten och doppar tandborsten i pulvret, därefter är det bara att borsta dina tänder.

 

Även för eltandborstar


Man kan även använda tandpulvret om man borstar tänderna med en eltandborste. Du gör precis som med din vanliga tandborste, doppar den i pulvret och borstar sedan som vanligt.

 

Även för barn


Barn kan även använda sig av tandpulvret.

 

Innehåll


70 % naturlig kalcium-/magnesiumkarbonat, 29% berg-/havssalt från Island, 1% pimpsten från isländska vulkaner, några droppar eterisk pepparmyntolja.
 


Smaken på tandpulvret


pH-tandpulver har en smak av mild mynta och salt, den innehåller bl.a. kalciumfluorid från natursalt och basgörande karbonater. Detta är en tandkräm i pulverform, som är fri från aluminiumfluorid, natriumfluorid och fabrikskemiska tillsatser som skummar eller dylika ämnen som tar bort den skyddande slemhinnan man har kring tänderna. pH-tandpulver är ett kemikaliefritt tandpulver där du inte behöver oroa dig för att du skulle råka svälja ner det.


Förvaring av pH-tandpulver


Förvara tandpulvret torrt och försluten i rumstemperatur, även efter att den öppnats för bästa hållbarhet.


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
start