.Klick+caring+silk+guide+glidmedel.


Artikelnummer:
4100029

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 68 kr
 

Klick Caring Silk Glide 50ml - RFSU

RFSU Klick Caring Silk Glide glidmedel är ett extra vårdande glidmedel för slemhinnor i underlivet. det har en krämig konsistens som är lätt att applicera på. Det har en långvarig glideffekt och är fuktgivande. Den är vatten och silikonbaserad och helt oparfymerad och kan användas med kondom. Har en hållbarhet 2 år ifrån tillverkning. Är dermatologiskt och gynekologiskt testad och skall förvaras i rumstemperatur. Produkten är inte spermiedödande och kan inte användas som ett preventivmedel.

 

RFSU Klick caring silk glide

  • Är ett glidmedel
  • Är vatten- och silikonbaserat
  • Extra vårdande glidmedel med långvarig glideffekt.
  • Har en krämig konsistens i praktisk pumpförpackning.
  • Är extra bra för torra slemhinnor.
  • Har vårdande vitamin-E, Allantoin och Sheasmör i sig.
  • Lätt att applicera


Innehållsförteckning
Aqua, Dimethicone, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Guar, Xanthan Gum, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide


Klick caring silk glide - utan några konserveringsmedel
RFSU Klick Caring Silk Glide är ett oparfymerat glidmedel som är utan färg eller smakämnen, som är fuktåtergivande och har en långvarig glideffekt. RFSU Klick Silk Glide innehåller inte heller några parabener och är hållbar i 2 år från tillverkning.


Ett långvarigt glid med RFSU Klick Caring Silk Glide
Klick Caring Silk Glide är ett extra vårdande och fuktgivande glidmedel som är avsett för känsliga slemhinnor. Den har en lite krämig konsistens. Det räcker med en droppe för att få ett långvarigt glid och en silkeslen känsla. Man doserar det efter behov och det kan användas
på hela kroppen.


Varför använda RFSU Klick caring silk glide
Att använda sig av RFSU´s Klick caring silk glide kan göra både onani och sex skönare. I en kvinnas slida produceras en vätska när man blir sexuelltupphetsad, som kallas för lubrikation. Denna vätska fungerar som kroppens eget glidmedel. Hur mycket lubrikation varje kvinna producerar när man blir när man blir upphetsad varierar helt från person till person och från gång till gång.

Även en mans penisen kan ibland vara lite torr, speciellt ollonet, t.ex. om man är omskuren och onanerar. Då kan ett glidmedel vara ett bra komplement för att det ska glida lättare. Men man ska alltid komma ihåg att ett glidmedel bara är ett hjälpmedel och vill ha sex och inte något som man ska använda sig av för att ha sex fast man egentligen inte vill.


RFSU Klick caring silk glide ett måste vid analsex
För att göra analsex skönare så är ett glidmedel ett måste. Detta eftersom att analöppningen inte har  särskilt mycket eget glid och när du så när du använder Klick caring silk glideär du dessutom snällare mot den stjärt och minskar då risken för småsår och skador på analens övriga slemhinnor. Ett glidmedel kan självklart även användas vid andra typer utav sex, t.ex. när du onanerar. Silikonglid kan även fungera som en massageolja.


Kåt men inte våt - använd RFSU Klick caring silk glide
Om du är stressad, har fött barn, ammar, är i klimakteriet eller känner dig lite orolig och spänd kanske inte våtheten stämmer överens med din sexuellupphetsning. Vid sexuellupphetsning så producerar kroppen vanligtvis ett eget glidmedel. Produktionen av detta egna glidmedel varierar och om man känner att det inte finns nog med glidsekret är det givetvis bra att använda sig utav ytterligare glidmedel för att göra sexet skönare, lättare och smidigare. Kom bara ihåg att alla kroppar är unika och allt efter fysiologiska olikheter behöver vissa mer glidmedel än andra.

  


start