.AGAVESIRAP+Rå+(RAW)+250g+EKOLOGISK+Superfruit.


Artikelnummer:
3000104

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 44 kr
 

AGAVESIRAP Rå (RAW) 250g EKOLOGISK Superfruit

Agave är en succulent växt och agaveplantan kan bli mycket stor. De tjocka bladen på agaven kan växa sig upp till 2 m. långa. Agaveplantan blommar med imponerande blomsterstänglar, som kan bli upp till 10 m. höga. Agavesirapen utvinns ur rötterna på växten och de produceras till största del i Mexico och USA. Agavesirap har ett lågt GI värde och ger en låg glykemisk belastning.

 

Ett naturligt sötningsmedel
Agavesirap är ett naturligt sötningsmedel och Superfruits RAW Agavesyrup har ett lågt glykemiskt index på 26 och är 25 % sötare än vad socker är.

 

Fördelarna med superfruits agavesirap

  • Är RAW
  • Ekologisk
  • Har ett lågt GI

 

Ekologisk agavesirap
Superfruits agavesirap är både ekologisk och RAW.  Man kan se att den är RAW på färgen och denna agavesirap är 25 % sötare än socker och har ett lågt GI, detta p.g.a. den till största delen består av fruktos.

 

Användning
Agavesirap utvinns skonsamt från agaveplantan i Mexiko där den tidigt upptäcktes och älskades av Aztekerna. Agavesirap smakar helt fantastiskt och den är mycket användbari matlagning. Man kan även använda den i bakning, desserter, smoothies, kaffe eller på sin favorit glass.


start