.Risprotein+Pulver+500g+EKOLOGISKT+Superfruit.


Artikelnummer:
3000103

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

   st  
Pris: 229 kr
 

Risprotein Pulver 500g EKOLOGISKT Superfruit

Risprotein pulver är Superfruits risprotein ekologiskt, pulvret är 100% vegetariskt utan några tillsatser eller smakämnen. Superfruits risprotein är lättsmält och lågallergent vilket gör det lämpligt som substitut till andra proteiner och för människor som är laktosintoleranta.

 

Det bästa med superfruits risprotein pulver

  • Helt ekologiskt, vegetariskt och glutenfritt
  • Helt utan tillsatser och smakämnen
  • Bra för laktosintoleranta
  • Bra för återhämtning eller som mellanmål

 

Användningstips
Mixa ca. 1/2 dl av Superfruits risprotein tillsammans med vatten, juice, yoghurt eller med din  smoothies. Det kan intas både innan och efter träning eller som ett mellanmål när hungern sätter in. Pröva att använda frukt och bär som smaksättare t.ex. mango, citron, lime, blåbär och jordgubbar.

 

Ingredienser
Ekologiskt Risprotein Pulver

 

Bra tränings protein
Superfruits risprotein är helt ekologiskt och 100% vegetariskt utan några tillsatser eller smakämnen, bara naturliga kolhydrater och kostfiber.

 

För de som tränar hårt
Risproteinet från Superfruit är ett bra proteintillskott för den som tränar hårt eller behöver mer protein. Risproteinpulvret är perfekt för personer som är laktosintoleranta och som vill ha ett lämpligt proteintillskott, för det är nämligen lättsmält och hypoallergent. Eftersom att rispulvret inte är smaksatt så har du möjlighet att själv välja hur du vill smaksätta det.


start